301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Kasım 2023 - Perşembe 23:30 Bu haber 222 kez okundu
 
VALİ KÖŞGER’DEN KARATAŞ İLÇESİNE ZİYARET
VALİ KÖŞGER’DEN KARATAŞ İLÇESİNE ZİYARET
ADANA Haberi


Vali Yavuz Selim Köşger, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere Karataş ilçesine gitti.

İlçeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ilk olarak Karataş Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Köşger, burada Kaymakam Necati Aktan ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Vali Köşger,  karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamında Kaymakam Aktan’la bir müddet görüştü. İlçe Belediye Başkanı Necip Topuz'un da katıldığı ziyarette ilçenin genel durumu, ilçede gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında Kaymakam Aktan’dan bilgi alan Vali Köşger; Karataş’ın Adana için önemli bir ilçe olduğunu belirterek “Karataş; tarım, balıkçılık ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösterilebilmesi bakımından ilimizin önemli ilçelerinden biri. Burada kurmakta olduğumuz OSB’lerimiz tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde ilçemizin var olan potansiyeli daha da güçlenecek. Bizler de çalışmalarımızı ilçemizin daha da gelişmesi ve ekonomik bakımdan kalkınması için daima iş birliği halinde sürdüreceğiz.” diyerek Kaymakam Aktan ile kaymakamlık personeline başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Karataş Belediyesini ziyaret eden Vali Köşger, burada İlçe Belediye Başkanı Necip Topuz ile Belediye personeli tarafından karşılandı. Kaymakam Aktan'ın da katıldığı ziyaret sırasında Başkan Topuz’dan belediye tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Köşger yaptığı kısa değerlendirmede “Vatandaşlarımızın daha iyi şartlar altında yaşamaları ve daha iyi hizmet alabilmeleri için daima yerel yönetimlerimizle iş birliği halinde olacağız.” dedi.

Vali Köşger, Kaymakamlık ve Belediye ziyaretlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu eski binasında incelemelerde bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, KÖŞGER’DEN, KARATAŞ, İLÇESİNE, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı