301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mart 2024 - Çarşamba 18:14 Bu haber 159 kez okundu
 
VALİMİZ SAYIN YAVUZ SELİM KÖŞGER’İN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
VALİMİZ SAYIN YAVUZ SELİM KÖŞGER’İN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
ADANA Haberi


Sadece ülkemizde değil çok geniş bir coğrafyada güzel günlerin habercisi kabul edilerek bir bayram coşkusuyla karşılanan; baharın müjdecisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü dünyanın en eski ve en zengin barış ve dostluk bayramı Nevruz Bayramımız kutlu olsun.

Binlerce yıllık tarihi geçmişe dayanan kadim kültürümüzün içerisinde özel bir yeri olan, bu coğrafyada yıllardır ortak bir ruhla kutladığımız Nevruz, yaşatılması gereken çok önemli kültürel miraslarımızdan bir tanesidir.

Baharın başlangıcını müjdeleyen Nevruz, kutlandığı ülkelerde bulunan farklı kültürlerin zenginliğini yansıtmakla beraber, milli ve geleneksel değerleri sevgi, barış, hoşgörü gibi kardeşlik duygularıyla kaynaştırarak aramızdaki bağlarımızı güçlendirmektedir.

Geçmişle gelecek arasında köprüler kuran Nevruz, her ülkede farklı şekillerde kutlansa da dili her yerde aynıdır; dostluk, sevgi, kardeşlik ve yaşama sevincidir. Dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde olduğu gibi Adana’mızda da hiçbir ayrım gözetmeksizin ortak bir paydada buluştuğumuz tüm kardeşlerimizle birlikte Nevruz'u bu duygular ışığında heyecanla karşılıyoruz.

Sevginin ve kardeşliğin egemen olduğu bu bayram gününü, böyle güzel anlamlar taşıyan Nevruz'u, hoşgörü çerçevesinde, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamalı; ortak kültür zenginliklerimizi koruyan bu gibi değerlerimize sahip çıkmalı ve onları gelecek kuşaklara aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Adanalı hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; baharın ülkemize bolluk, bereket, iyilik ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİMİZ, SAYIN, YAVUZ, SELİM, KÖŞGER’İN, NEVRUZ, BAYRAMI, MESAJI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı