Haber Detayı
26 Haziran 2021 - Cumartesi 12:47
 
Bütün dualar Karalar’a
Bütün dualar Karalar’a
GÜNDEM Haberi


Belediyeler siyasi bir yer olduğu için oralarda çalışmak zordur.Hemen hemen her birimde kapıcısından tutun, daire başkalarına ve genel sekre terlere kadar her kesin dedikodusu yapılır. 
Bazı amirlerin insafsız olduğu söylentileri, emrinde çalışanlara dünyayı dar ettikleri sır değil. Son iki yıldır çalışan emekçiler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a dua ediyor. Nede ni çok basit. Belediyeye yıllarını vermiş çalışanlar son 10 yıldır ilkkez Başkan Karalar dönminde düzenli maaş almaya başladı. 

Belediye çalışanları o dönemlerde eşten dosttan, bankalardan aldıkları kredileri, bakkala taktıkları borçlarla günlerini geçiriyor, eve gidemedikleri gibi, çocuklarının yüzlerine bakamadıklarını kırık gururla işe gidip geldiklerini kaydediyor, son iki yıldır maaşlarını günü güne aldıklarını söyleyerek, Başkan Zeydan Karalar’a hep dua ettiklerini söylüyorlar.
Belediye Çalışanları geçmiş dönemlerde çektikleri sıkıntıları Başkan Zeydan Karalar’ın sayesinde atlattıklarını ve kendilerine güven geldiklerini, çoluk çocuğunun yüzüne baktıklarını söylüyorlar. Hatta banka değişiminde bile bankanın verdiği promosyonu tümünü aldıklarını, geçmiş dönemde belediye başkanlarının yaptığı banka değişimindeki promosyondan sadece 600 tl. aldıklarının da altını özenle çiziyorlar. Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) efendimizin dediği gibi,“İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” Buyurmuştur. 
Başkan Zeydan Karalar’ın bu hadisi şerifi uyguladığını da sözlerine ekliyorlar.
Karalar işçilerin gönlünde adeta taht kurmuş.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bütün, dualar, Karalar’a,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı